
- Aštuonioms porcijoms reiks:
- Apelsinai -1 vnt.
- Juodoji arbata (maišeliuose) - 1 vnt.
- Vanduo (karštas) - 1 l
- Spanguolių sultys - 1 l
- Cukrus - valg. šaukšt.
a
1.Daržovių skustuku nulupkite apelsino žievelę ir pašalinkite nuo jos baltąją dalį.
· 2.Į karščiui atsparų indą sudėkite apelsino žievelę, arbatos maišelius ir užpilkite karštu vandeniu. Palikite 20 minučių, kad pritrauktų.
· 3.Išimkite arbatos maišelius ir žievelę. Supilkite cukrų, spanguolių sultis ir gerai išmaišykite.
· 4.Pusę apelsino susmulkinkite ir sudėkite į ledo formeles. Užpilkite jas arbata ir sušaldykite (geriausia per naktį palaikyti šaldymo kameroje). Likusią arbatą uždenkite ir laikykite šaldytuve.
· 5.Išimkite apelsininius ledo kubelius ir sudėkite į stiklines. Užpilkite arbata ir patiekite.
That's all. ♥♥♥
Aisha_1
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą